smycken

smycken Om du är förtjust i vintage, behöver du inte är helt beroende på dina förfäder att få några av dessa arvegods. Heirloom kvalitet smycken från den viktorianska, Edwardian, art deco och andra perioder är nu lätt tillgänglig. När du vill att gåvan en sällsynt smycke till din älskade, välj en unik årgång objekt som hon kommer att bevara för resten av sitt liv. Antika smycken, en term som används till smycken över hundra år gamla, är nu en favorit med blivande brudar också. Med allt som är gammal nu kommer tillbaka på modet, de flesta brudar gå ner i gången pryder vintage smycken med stolthet.

Bland de smycken bitar som du kan plocka upp är antika förlovningsringar, översållad halsb...and, armband, broscher, kors, hängsmycken, lockets och andra extraordinära bitar av tidlös konst och skönhet.

Dessa antika smycken bitar kommer till dig via antika smycken auktioner, mässor och försäljning som besöks av guldsmeder för att ge dig bitar av extra charm och elegans. En del av guldsmeder även ange ålder antika smycken på displayen. Till exempel kan vissa anspråk på att hålla stycken 1900 till 1950 (Edwardian, art deco och retro smycken), och vissa kan ha släktklenod bitar som är minst två hundra år gamla (sent Georgien eller viktoriansk smycken)!

Shopping för antika smycken har en extra fördel. Det bekantar dig till historia och kultur av ERA som den tillhör. Du skulle vara intresserad av att veta hur mode att bära ömtåliga klänningar i den georgiska eran gynnade användning av små, lätta smycken. Hängen med miniatyr målningar av nära och kära var också vanliga i slutet av-georgiska eran. På liknande sätt är smycken som tillhör varje epok en återspegling av de förändrade mode. Så, med varje del av antika smycken, köper du också minnen av en förlorad lång tid.


smycken, mode smycken, fina smycken, religiösa smycken,